Albatros Rexhaj Podcast Artwork Image

Albatros Rexhaj

Albatros Rexhaj

Filozofia Urbane është podcast personal i shkrimtarit Albatros Rexhaj. Këtu flitet për dashurinë, jetën dhe të gjitha klishet tjera që përgjithmonë e kanë infektuar artin dhe letërsinë.Pyetjet dhe komentet mund t'i dërgoni nëpërmjet profilit zyrtar të Albatrosit në Instagram.

Recent Episodes