Skredpodden

Skredpodden S2 EP8 Skuter og skred

January 14, 2022 CARE & VARSOM Season 2 Episode 8
Skredpodden
Skredpodden S2 EP8 Skuter og skred
Show Notes

Frikjøring med snøskuter er en raskt økende sport. Samtidig er nesten alle som driver med skredutdanning, lager skredvarsel og forsker på beslutningstaking i skredterreng skikjørere.

I denne episoden av skredpodden snakker vi med tre svært flinke skuterkjører om hva som er så arti med frikjøring, hvorfor det kanskje er ekstra viktig at skuterkjørere kan snø og hvorfor det er et problem at varsel og utdanning ikke er tilpasset skuterfolk.

Medvirkende: Martin Borg, Rickard Lövgren, Sondre Zachariasen
Programleder: Andrea Mannberg

Om de medvirkende:
Rickard Lövgren står, sammen med Simon Selberg, bak den nyskapande skuterfilmen ”A fresh set of tracks” fran 2019 der blant annet Duncan Lee er medvirkende.

Martin Borg driver SafeRide Sweden i Saxnäs i Västerbotten. SafeRide Sweden gir skredutdanning som fokuserer både på skredsikkerhet og på frikjøring.

Martin och Rickard står også bak serien ”Friåkare på riktigt!” som hadde premiere høsten 2021. Vi kommer tilbake til det i senere podkaster
Du finner filmene her:
https://freshsetoftracks.com/ (A fresh set of tracks – Rickard Løvgren. En film med Duncan Lee)
https://www.youtube.com/channel/UCnLckXVeOnn4lBuWym5sWsQ (Martin och Rickars prosjekt: ”Friåkare på Riktigt!”

Sondre Zachariasen er fra Narvik og er kanskje mest kjent fra serien Sledheads, en norsk serie om skuterkjøring i Norge. Han har også vært månedens profil i skutermagasinet SledTrax https://play.tv2.no/programmer/serier/sledheads-et-snoeskuterliv