DRONEPODDEN Norway

Episode nr.14 - «Fra 135-film til 4K/8K» Gründer, hotelldirektør, IKT-ekspert og fotograf Thorbjørn Liell på Tolga, Nord-Østerdal, gjester @DroneStig …

July 02, 2023 DroneStig
DRONEPODDEN Norway
Episode nr.14 - «Fra 135-film til 4K/8K» Gründer, hotelldirektør, IKT-ekspert og fotograf Thorbjørn Liell på Tolga, Nord-Østerdal, gjester @DroneStig …
Show Notes

Oslo-gutten Thorbjørn flyttet til Røros og Nord-Østerdal for 28 år siden. I dag driver han Malmplassen Gjestegård B&B. Ved siden av å være hotelldirektør driver han Ingrafo AS sammen med kona Ingrid, som er utdannet fotograf og journalist. Firmaet leverer tjenester innen tekst, foto, design og droneflyging. 

Thorbjørn kjøpte sin første drone i 2016. Han har erfaring med digital fotografering siden 1998, og har jobbet med foto og bildebehandling i mange år før det. 

Thorbjørn og kona møttes over et fiksbad på hennes mørkerom i 1995 (rommet med det røde lyset, dere vet). Sammen har de holdt flere fotokurs i både Norge og i utlandet.

Thorbjørn åpner gjerne dørene til Malmplassen og Bygdepuben for kurs og workshops innen digital fotografering, film, komposisjon, redigering og droneflyging: 
- Han arrangerer gjerne mini-konferanser der droneentusiaster kan møtes for faglig input, erfaringsutveksling og «droneutflukter» i de fantastiske fjellområdene nærmiljøet har å by på.

Malmplassen Gjestegård B&B
www.malmplassen.no  

Thorbjørn i sosiale medier
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/liell/
Facebook-profil: https://facebook.com/liell
Facebook-side: https://facebook.com/photography.liell
Instagram: https://www.instagram.com/liell.photography/ 

Eksempler på dronevideo
Tolga Østfjell (testvideo): https://youtu.be/w6AiQiciRNc 
Denne videoen viser fjellplatået, som er perfekt for øvelsesflyging, utprøving av nytt utstyr, praktiske workshops mm. Kun 20 minutter fra Tolga sentrum!  

Vårflom: https://vimeo.com/552631979
Vinterlandskap: https://vimeo.com/536678392