På Tværs

Fra Top til Tå - Ortopædisk Genoptræningscenter/ OGC

January 22, 2021 MarselisborgCentret Season 2 Episode 2
På Tværs
Fra Top til Tå - Ortopædisk Genoptræningscenter/ OGC
Show Notes

I denne podcast kan du møde Linda Vestergaard og Anne Nors, der er  leder og fysioterapeut på Ortopædisk Genoptræningscenter, OGC på MarselisborgCentret.  

Hør om  hvad Corona-situationen betyder for kvaliteten i genoptræningen. Fx om konsekvenserne af de  begrænsede muligheder for at være sammen med andre mennesker i et fysisk fællesskab samt om konsekvenserne af at mere genoptræningen i en "Corona-tid" foregår virtuelt . 

Hør i den forbindelse om Anne og Lindas tanker om de udfordringer det giver at gennemføre genoptræningen ude i naturen og via digitale platforme.  Og hvad betyder det for en fysioterapeut, ikke at have muligheden for at røre kroppen i genoptræningen.

Men det er ikke alt som handler om konsekvenserne af Corona - Linda og Anne fortæller også om SPARKs muligheder og om hvad det betyder for borgerne at OGC har ansat en en jobkonsulent. Samt om de samarbejder OGC har til øvrige partnere på MarselisborgCentret fx om med psykiatriens hus, Specialhospitalet, forskningsklinikken og samarbejde med lokalsamfundet.