På Tværs

Liv skal leves

June 11, 2021 MarselisborgCentret
På Tværs
Liv skal leves
Show Notes

LIV der reddes, SKAL også LEVES er Hjerneskadeforeningens slogan.
Det er Hjerneskadeforeningens fornemmeste opgave at sætte handling bag dette slogan siger Jette Sloth og Birthe Christensen. Jette er formand for Hjerneskadeforeningen og Birthe er daglig leder.
Hjerneskadeforeningen og Skolen for Senhjerneskadede er netop genåbnet efter Corona-nedlukning fra 8. dec. til 25. maj. I den periode blev vi bekræftet i hvad det betyder for vore medlemmer at have mulighed for at møde hinanden - nemlig at LEVE det LIV der er reddet. I podcasten kan du høre mere om, hvad nedlukning i næsten 6 mdr.,  har haft af konsekvenser.
Hjerneskadeforeningens og Skolen for Senhjerneskadedes repertoire med aktiviteter er lang som et barns ønskeliste til jul.  Imponerende hvad der foregår (næsten i det skjulte) i parterren i bygning 11 på MarselisborgCentret: forskellige værksteder, samværsgrupper og rådgivning, blot for at nævne et par stykker. Der er tilbud til alle aldre og tilbud til både skadede og pårørende.
Læse mere på hjemmesiden om lokalafdelingen Aarhus/Østjylland https://hjerneskadet.dk/lokalafdelinger/region-midtjylland/aarhus-oestjylland/