NÅ ER DET ALVOR

#42 - Carl Christian Lein Størmer | There's Always Next Season

December 23, 2018 Season 4 Episode 1
NÅ ER DET ALVOR
#42 - Carl Christian Lein Størmer | There's Always Next Season
Chapters
NÅ ER DET ALVOR
#42 - Carl Christian Lein Størmer | There's Always Next Season
Dec 23, 2018 Season 4 Episode 1
Hans Kristian Smedsrød
Carl Christian er aktuell med snowbard-dokumentaren There's Always Next Season
Show Notes

Carl Christian er filmregissør, musiker, lege og PhD. Nå er han brennaktuell med snowboard-dokumentaren There's Always Next Season som har tatt han ti(!) år å lage. Det er ikke rart etter som han aldri hadde tatt i et kamera før han begynte å lage filmen. Ikke bare laget han hele soundtracket selv, men underveis bestemte han seg for å lage to filmer; en dokumentar og en snowboardfilm. Jeg har snakket om Carl Christian og filmen flere gangen i podcasten, og nå fikk jeg endelig satt meg ned med han. Det er bare å bøye seg i hatten for hva han har fått til.

I Carl Christians ånd er denne episoden 100% reklame,- intro,- og Patreon-fri. Enjoy!

Relevante lenker 🔗

Patreon 🏆
Liker du podcasten? Ved å støtte produksjonen med så lite som 5kr/mnd får du tilgang til masse ekstra innhold. I tillegg hjelper du meg med å holde sjappa åpen. Hver krone hjelper på. Meld deg inn i klubben her: https://www.patreon.com/alvorpodcast. Takk! :)

iTunes + ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hjelp andre å oppdage podcasten ved å legge igjen en liten review og noen stjerner i iTunes. Da popper den høyere opp i listene. Takk!Support the show (https://www.patreon.com/alvorpodcast)

×

Listen to this podcast on