NÅ ER DET ALVOR

#45 - Terje Lillemark fikser mine skavanker | Intro med Thomas Stordalen

February 20, 2019 Season 4 Episode 4
NÅ ER DET ALVOR
#45 - Terje Lillemark fikser mine skavanker | Intro med Thomas Stordalen
Chapters
NÅ ER DET ALVOR
#45 - Terje Lillemark fikser mine skavanker | Intro med Thomas Stordalen
Feb 20, 2019 Season 4 Episode 4
Hans Kristian Smedsrød
Terje har behandlet flere landslagsutøvere i flere forskjellige idretter. Vi går i dybden på blant annet naprapati og mental innstilling til toppidrett for å prestere på høyt nivå.
Show Notes

Terje Lillemark har behandlet landslagsutøvere i mange forskjellige idretter. Vi går i dybden på blant annet naprapati og mental innstilling til toppidrett for å prestere på høyt nivå.

Obs! Selve intervjuet starter etter ca 55min.

Coaching
Jeg starter ny runde med coaching 10. juni og kjører fortløpende opptak i løpet av våren. Kontakt meg dersom du vil ha en uforpliktende samtale for å se om vi er en bra match for at du skal nå dine fjell/ultra/terreng-løpe-mål. 

Patreon 🏆
Liker du podcasten? Vil du hjelpe programlederen å fortsette produksjonen? Ved å støtte NEDA med så lite som 5kr/mnd får du i tillegg tilgang til masse ekstra innhold. Hver krone hjelper på. Meld deg inn i klubben her: https://www.patreon.com/alvorpodcast. Tusen takk! 

Relevante lenker:


SHIFT kosttilskudd
Få 30% rabatt når du handler et SHIFT-produkt på supervital.no ved å bruke kodeord "løpekompis". Jeg anbefaler SuperMagnesium.

Moonlight Mountain Gear
Klikk deg inn på moonlight.no/ og bruk kodeord "hk15", så får du 15% rabatt på deres badass ski og hodelykter. Sweet deal på kvalitetsutstyr!

iTunes + ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hjelp andre å oppdage podcasten ved å legge igjen en liten review og noen stjerner i iTunes. Da popper den høyere opp i listene. Takk!

Support the show

×

Listen to this podcast on