het Dwaallicht

05 - Parapsychologische praatjes (2): een gesprek met onderzoeker Jacob Jolij

March 05, 2021
het Dwaallicht
05 - Parapsychologische praatjes (2): een gesprek met onderzoeker Jacob Jolij
Show Notes

Het Dwaallicht is een podcast over het onbekende en bovennatuurlijke. Elke aflevering behandelen Marije en Thomas een onderwerp dat over de grens van het direct waarneembare gaat. Als Mulder en Scully zijn de rollen verdeeld. Marije is ervan overtuigd dat er meer is tussen hemel en aarde, Thomas heeft een meer sceptische houding. Maar allebei zijn ze nieuwsgierig naar het onverklaarbare.

Aflevering 05: Parapsychologische praatjes (deel 2)

In deel twee praten we met onderzoeker en auteur Jacob Jolij, de enige ‘out’ parapsycholoog in Nederland de hemd van het lijf over oa bewustzijn en hoe onderzoek naar onverklaarbare fenomenen in zijn werk gaat. Ook delen Marije en Thomas hun parapsychologietips! 

Wil je ook een ervaring delen? We vinden het superleuk om van je te horen. Je kan ons mailen op podcast@hetdwaallicht.nl of een bericht inspreken op de voicemail op de website. Wie weet komt jouw bericht voorbij in een van de volgende afleveringen! Op de website kan je ook alle shownotes terug te vinden. 

Deel je enthousiasme over de podcast met de mensen om je heen: familie, vrienden en buren. Laat vooral ook een recensie achter op Apple Podcasts! Hoe meer reviews, hoe meer mensen we kunnen bereiken.