Hoe doe jij dat nou? Over de man die mens wordt

35. Hoe Floor best gediend is van toenadering, maar dan wel oprecht

May 21, 2022 Season 2 Episode 35
Hoe doe jij dat nou? Over de man die mens wordt
35. Hoe Floor best gediend is van toenadering, maar dan wel oprecht
Show Notes

Floor en haar vriendin werden aangesproken door een man, die op zeer onhandige wijze contact wilde maken, waardoor het voor iedereen onprettig afliep. Tegen Pieter en Nathan legt Floor  Bakhuys Roozeboom het wat een verschil is tussen een man die contact maakt door zichzelf te laten zien en een man die zich zelf verstopt achter trucjes en stoer doen, en waarom het eerste altijd beter is. We hebben het over hoe je wel kan versieren, het belang van kwetsbaarheid en het belang van een afwijzing echt kunnen accepteren.
Hier beschrijft Floor zelf deze interessante ervaring.

Pieter was op cursus regressie, waarbij hij - in letterlijke aanraking met anderen - thema's uit de kindertijd beleefde en liet beleven. Nathan recenseert het magazine Linda. over #metoo en mist - nog steeds - verhalen met mannen die vertellen dat ze over de grens gingen en hoe ze daar op terugkijken.

In deze derde serie van de podcast over mannengedrag willen Pieter en Nathan over grenzen leren -  vooral van vrouwen en mannen die last van overschrijdingen hadden - en spreken ze elke keer iemand die er in mee te maken had. Wil je ook je verhaal kwijt? Mail ons op hoedoejijdatnou@gmail.com of spreek in op whatsapp: 0682348074
Techniek: Lars de Vries
Meer Pieter
Meer Nathan

Check manoman.nl