Hoe doe jij dat nou? Over de man die mens wordt

49. Zijn mannen vergevingsgezinder dan vrouwen?

April 22, 2023 Nathan Vos Season 4 Episode 49
Hoe doe jij dat nou? Over de man die mens wordt
49. Zijn mannen vergevingsgezinder dan vrouwen?
Show Notes

Sabine snapt niet waarom mannen gewoon met een ander door kunnen na, bijvoorbeeld, verraad. Nathan poneert dat vrouwen gemiddeld genomen de kwaliteit van relaties belangrijker vinden dan mannen, en dat daarmee loyaliteit of disloyaliteit explicieter is. Bij hem kan in principe iedere vriend aankloppen, ook na een akkefietje of  jaren radiostilte. Een vriendschap actief stopzetten komt niet bij hem op. Daarentegen zijn mannen onderhuids wel erg loyaal (zie bias, zie glazen plafond, zie niet ingrijpen bij overschrijdend gedrag).
Pieter komt nog even terug over hoe jammer het is als  een zoon pas na de van dood van zijn vader diens trots en liefde mag ontvangen. Dit naar aanleiding van de vorige podcast, waarin Nathan en Arjan die ervaring deelden.  Ook breekt hij een lans voor de chakra  (tsjakra? zsakra?), een lastig uit te leggen fenomeen. Kort gezegd: het zijn energiepunten in je lichaam die je kunnen helpen in verwerken wat het hoofd niet aan kan. Maar ga vooral zelf serieus grasduinen op chakra's!
Zes mei wandelen wereldwijd tienduizenden letterlijk van het donker naar het licht, om steun te geven aan hen die mentaal zwaar hadden. Nathan ondersteunt dit, en nodigt je uit, voor een wandeling in Amsterdam, Baarn of Hilversum. Meer informatie over Darkness Into Light


Wil je ook delen? Een ervaring of een vraag?  Spreek in op 0682348074 of mail naar hoedoejijdatnou@gmail.com

Techniek: Homam Akkalad
Meer Pieter: superblijvrij.nl
Meer Nathan: nathanvos.nl

 

Check manoman.nl