Hoe doe jij dat nou? Over de man die mens wordt

50. Frans stopte het contact met zijn dochter, om hun relatie te redden

June 02, 2023 Nathan Vos Season 3 Episode 50
Hoe doe jij dat nou? Over de man die mens wordt
50. Frans stopte het contact met zijn dochter, om hun relatie te redden
Show Notes

Geen Pieter, maar Frans deze keer. Hij heeft een dochter van 16, maar sinds de scheiding van haar moeder, viereneenhalf jaar is het contact ingewikkeld. Immers, Frans had besloten te vertrokken en was ook ineens weg. Afscheid nemen zat er niet in, helaas, en zijn dochter zat ineens zonder vader.
Pas na een half jaar was er weer contact, wat heel hoopgevend leek, maar snel verzandde in teleurstellende energie-vretende ontmoetingen. Frans moest de knoop doorhakken, om voor beide rust en helderheid te creëren, en moest de meest verdrietige beslissing nemen die hij kon. 
Hij stopte het contact, tot zij er weer klaar voor was. Een besluit waar hij nog steeds over twijfelt: was dit niet te makkelijk? Inmiddels gloort er weer hoop, nadat hij anderhalf jaar later met bloemen voor de deur stond.
Met Nathan - ook vader van een puberdochter - bespreekt hij dit proces, de gevolgen en wat dat voor hem betekende.  Ook hebben ze het over zijn opmerkelijke overstap van de logistieke sector naar de coaching, die misschien niet zo onlogisch is. Immers: in de logistiek kunnen met name mannen zich verliezen in vervreemding en eenzaamheid. Frans wil daar wat aan doen.
Frans heeft nog een ding op zijn hart, maar dat hoor je op het eind.  

Wil je ook delen? Een ervaring of een vraag?  Spreek in op 0682348074 of mail naar hoedoejijdatnou@gmail.com

Techniek: Homam Akkalad
Meer Nathan: nathanvos.nl

Check manoman.nl