Hoe doe jij dat nou? Over de man die mens wordt

51. Pieter en Nathan zijn zelf wel klaar met over mannen praten. Hoe verder?

July 14, 2023 Nathan Vos Season 3 Episode 51
Hoe doe jij dat nou? Over de man die mens wordt
51. Pieter en Nathan zijn zelf wel klaar met over mannen praten. Hoe verder?
Show Notes

Er zou een mannenweekend komen, maar zowel Pieter als Nathan konden er maar niet de sokken in zetten. En ook in de podcast komen ze er steeds meer achter dat ze het liever over pittige thema's hebben, dan alleen over mannengedrag. Los daarvan is in de dynamiek tussen man en vrouw ook veel informatie en kracht te winnen.
Daarover gesproken: Pieter ervaart in zijn praktijk dat mannen en vrouwen preciezer en explicieter in hun verwachtingen en verlangens mogen zijn. Ook om te ontdekken of je verwachtingen wel bij de ander kan leggen.
 
Ook in langdurige relaties kruipen er allerlei aannames over elkaar in, die hun geldigheid vaak hebben verloren, vult Nathan aan met een recente anekdote over het verschil tussen Harlingen en Holwerd.
 
Nathan ziet Wham!  als voorbeeld van hoe je op tijd en waardig afscheid neemt, en dat dat vooral kan als de rollen helder zijn  en hij vermoedt dat Mark Rutte die documentaire op Netflix zaterdag heeft bekeken.
 
En nog wat vakantietips:  laat ouders weg bij kinderactiviteiten op de camping (Pieter wordt er woest van), maak je alleen druk om een lekkere lunch en doe maximaal één ding per dag. En: zeg gewoon nee als je geen zin hebt om iets te doen. En: je hoeft niks, vakantie mag zoals je zelf wil, al vergeet je dat makkelijk met een gezin erbij.
 
Tot na de zomer, met op z'n minst een ander concept! 
Techniek: Homam Akkalad
Meer Pieter: superblijvrij.nl
Meer Nathan: nathanvos.nl

Check manoman.nl