Beeldpraat Podcast - Interviews voor en over fotografie

Zuiderburen door de lens van fotograaf Willem Wernsen en een ode aan Vlaanderen

April 04, 2022 Lia van Beest/Willem Wernsen Season 2 Episode 4
Beeldpraat Podcast - Interviews voor en over fotografie
Zuiderburen door de lens van fotograaf Willem Wernsen en een ode aan Vlaanderen
Show Notes

Hij beheerst het “schilderen” met grijstinten als geen ander. Hij noemt zich zelf gekscherend een soort  Bob Ross maar dan in de fotografie. Zijn foto’s maakt hij in zwart-wit zowel analoog als digitaal. Zijn observatie vermogen is ongekend en hij weet de situatie met de camera feilloos vast te leggen. Zijn liefde voor Vlaanderen is nu in de vorm van zijn finale boek ZUIDERBUREN te bewonderen. Iedere foto heeft een verhaal/anekdote en enkele daarvan passeren de revue in deze podcast. De chemie tussen zijn vakmanschap en heerlijke humor maakt deze aflevering een streling voor het oor. Over wie ik het heb ??! Fotograaf Willem Wernsen natuurlijk ! Een straatfotograaf en mensen mens in iedere vezel van zijn lijf. Nu in volle glorie zichtbaar in zijn nieuwe boek.
ZUIDERBUREN is in beperkte oplage.
Bestel het boek: https://willemwernsen.com/nl/shop/boeken/zuiderburen
Website Willem Wernsen: https://willemwernsen.com/nl/

Wil je mijn podcast steunen ?
Buy me a coffee: https://paypal.me/beeldpraatpodcast?locale.x=nl_NL

Laat mij weten wat je van deze podcast vindt en doe dat via:
 http://www.instagram.com/beeldpraatpodcast


Toekomstige podcasts Beeldpraat:

  • Uiteenlopende fotografie onderwerpen en diverse interessante fotografen .
  • Regelmatig komt er een boekbespreking van een fotografie-boek aan bod en als gast de desbetreffende  auteur/fotograaf.
  • Diverse interviews met beeldmakers. 
  • Nieuwe apparatuur reviews etc.

Oproep:

  • Ben je fotograaf of heb je iets met fotografie, wat je wilt delen, dan bied ik je een podium in mijn podcast Beeldpraat. Stuur een mailtje naar info@beeldpraatpodcast.nl 
  • Zet daar ook in waarom je in mijn podcast wilt en wie weet nodig ik je uit en maken we een mooie aflevering.

DISCLAIMER:
De Beeldpraat Podcast wordt geproduceerd door BY LIA en wordt niet gesponsord door merken, fabrikanten, distributeurs of leveranciers van producten of diensten die worden besproken in de podcast, tenzij expliciet vermeld wanneer dit wel het geval is. Alle meningen en opvattingen zijn volledig de mening en opvatting van Lia van Beest/BY LIA. Aan video's, de podcast en alle andere media uitingen van Lia van Beest/BY LIA kunnen geen rechten worden ontleend. Lia van Beest/BY LIA is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor onjuistheden die onverhoopt kunnen zijn vermeld.

Support the show