Compagnonne de route - ondernemende rolmodellen

Elizabeth van The Public Speaker Coach

April 12, 2021 Compagnonne Season 1 Episode 6
Compagnonne de route - ondernemende rolmodellen
Elizabeth van The Public Speaker Coach
Show Notes

Niet alleen belooft haar shirtje een gigantische female impact, Elizabeth Van Den Bergh geeft ondernemende vrouwen letterlijk een stem!

Als internationale speaker coach hielp ze al menig ondernemende vrouw, CEO en leidinggevende om krachtiger en vooral ook in hun eigen stijl te leren spreken en presenteren. Dat dankzij haar vrouwen worden aangesterkt (want ja - dat kunnen we soms écht gebruiken, nietwaar?) om hun unieke boodschap ook krachtig in de wereld te zetten, daar waren we al snel fan van. Bovendien ademt ze, naar eigen zeggen, female empowerment en sisterhood.

En alsof dat nog niet genoeg was: ze is ook de huidige Head Speaker Coach van TEDxFlanders. We geven het toe, we zijn onder de indruk. Elizabeth kwam langs voor een warme babbel met Tine en gaf ons afsluitend ook nog een gouden tip mee voor jullie!

Want: wil jij ook krachtiger leren spreken in real life én op video (tja, don't we all?), surf dan zeker eens langs http://www.outloudcourse.com: de online cursus die ze binnenkort lanceert!

Veel luisterplezier met Elizabeth!