Compagnonne de route - ondernemende rolmodellen

Pascale van Pascale Naessens

May 03, 2021 Compagnonne Season 1 Episode 7
Compagnonne de route - ondernemende rolmodellen
Pascale van Pascale Naessens
Show Notes

Je zou haar misschien niet meteen als een ondernémend rolmodel zien, des te meer als een vrouwelijk rolmodel tout court.  Maar Pascale Naessens, meteen ook de eerste BV in ons rijtje gasten, is het wel degelijk al vele jaren lang: een pur sang onderneemster!

Neem dat puur maar letterlijk, want niet alleen is 'puur' ook een vaak gebruikte term in haar communicaties én ademt alles wat ze doet authenticiteit en warmte uit, haar visie lijkt ook héél rechtlijnig en zuiver. 

Een verfrissende visie op voeding, een sterke missie om gezond eten tot op ons bord te brengen, een duurzame loopbaan als bestseller auteur, een eigen keramieklijn én vele krachtige samenwerkingen: deze vrouw wéét wat ze doet. En dat alles bescheiden, warm, authentiek en bezield (ja, het woord lijkt op haar lijf gemaakt): geen wonder dat Tine én ik haar dolgraag voor de micro kregen. Ze stemde toe, dat maakte ons razend content.

We delen niet alleen alvast één passie (die voor keramiek, al schaam ik me meteen voor mijn scheve potjes, terwijl ik dit typ :)), maar ze is ook een persoonlijk voorbeeld als het op vrijheidsstrijden aankomt. Want toen Tine haar mocht interviewen, belde ze in vanop zee, ergens dobberend in de wateren rond Lanzarote. En de klank vertelde ons: dit was niet haar eerste keer.

Geniet van Pascale, want dit is er eentje waar we allemaal veel van kunnen leren! Een rolmodel van de bovenste plank.