Compagnonne de route - ondernemende rolmodellen

Anne van Maison Slash

May 31, 2021 Compagnonne Season 1 Episode 9
Compagnonne de route - ondernemende rolmodellen
Anne van Maison Slash
Show Notes

Als ik al dacht dat ik met mijn combinatie gezin - zaak al wel wat ballen in de lucht hield, dan passen er maar twee woorden bij Anne Cornut: hoedje af. 

Ouderschap is voor ons de rode draad doorheen haar leven en business, want niet alleen is ze moeder van vijf (!) kinderen, ze runt ook al vele jaren het succesvolle instagram account @mamavanvijf, bleef zich ook professioneel fulltime inzetten én richtte ze enkele jaren geleden het razend populaire Maison Slash op, samen met Ingrid Renders.

Onder het mom 'het is niet omdat je kinderen krijgt, dat je leven stopt' (spot on, meteen) brengen ze #parentfriendly inhoud, voor de ouder die wil breken met oude tradities en het ouderschap op een nieuwe, hedendaagse manier invult.  Maison Slash kan op een trouwe schare fans rekenen, won al enkele marketingprijzen én was verantwoordelijk voor het 'woord van het jaar 2016': samsonseks.

Anne kwam al vele jaren geleden voor het eerst mijn leven in en ze charmeert vanaf het eerste moment. Down to earth, creatief, bescheiden, maar toch weten wat ze wil: het is geen toeval dat deze vrouw voor zovele moeders een rolmodel is. We doen eventjes beroep op haar begrip dat we haar nog met de blonde haarkleur op de foto zetten (geen juiste barbie voorradig :)), want sinds kort draagt ze een kort bruin kopje. Of deze vrouw even veelzijdig was als haar haarkleur, wilden we onder andere weten. Spoiler alert: absoluut!

Veel plezier met Anne Cornut!