Compagnonne de route - ondernemende rolmodellen

Liesbeth van Liesbeth Diels Styling

October 31, 2021 Compagnonne Season 2 Episode 1
Compagnonne de route - ondernemende rolmodellen
Liesbeth van Liesbeth Diels Styling
Show Notes

Ze zal het misschien een beetje raar vinden om horen, maar haar Barbie-parodie was oprecht de moeilijkste om maken. En dat net omwille van haar passie: mode en styling voor dames die het modeheft (terug) in handen willen pakken! Want waar Liesbeth op écht elke foto prachtig en kleurrijk gekleed gaat, betekent kleurrijk bij Barbie... 50 tinten roze, veel tule, blingbling en korte rokjes.  Tja.

Ik ken Liesbeth al een hele tijd en al van bij onze eerste kennismaking ben ik fan. Ten eerste om wat ze doet: dames versterken aan de hand van hun outfit. Je wegwijs tonen wanneer je de weg effe kwijt bent. Niet onbelangrijk voor een onderneemster, toch? Want om het met Coco Chanel te zeggen: "Dress shabbily and they remember the dress; dress impeccably and they notice the woman." 

Ten tweede om hoe ze het doet. Liesbeth passeerde al langs mijn kleerkast en oh boy... was dat nodig! En ik moet het haar nageven: haar eerlijke, ongezouten, duidelijke en toch motiverende taal maakt haar passage ongezien én de impact op amper drie uurtjes tijd bijzonder groot. Nog altijd denk ik aan haar als ik iets aankoop, nog altijd praat ik met mijn vriendinnen over wat ze toen zei, de tips die ze toen gaf.

Was dat de reden waarom ik Liesbeth vroeg voor de podcast? Niet enkel daarom, want daarbovenop doorzwom Liesbeth al vele watertjes, combineert ze haar passie met het moederschap én overwon ze ook al een beroerte op jonge leeftijd toen ze ondernemer was. Hoe sterk je soms moet zijn, hoe je hoofd boven water houden in moeilijke tijden, maar evenzeer hoe je je beter kan voelen, enkel aan de hand van je outfit: ik wilde haar verhaal delen. Liefst massaal.

Geniet van Liesbeth!