Compagnonne de route - ondernemende rolmodellen

Nathalie van Snuggles & Dreams

November 14, 2021 Compagnonne Season 2 Episode 2
Compagnonne de route - ondernemende rolmodellen
Nathalie van Snuggles & Dreams
Show Notes

Deze week in onze podcast: een vrouw die enorm veel Vlaamse moeders en vaders rust heeft gebracht, letterlijk dan. Qua impact kan dat tellen! Het verhaal van Nathalie Schittekatte van slaapcoaching Snuggles & Dreams is er eentje om in te kaderen. En onze lievelingsfoto van haar was de perfecte basis voor een rolmodel-parodie: Barbie die openlijk borstvoeding geeft, dat zagen we nog niet vaak.

Toen Nathalie's man een aantal jaar geleden een opdracht kreeg in de US, ging zij met hem mee en vatte daar het plan op een opleiding te volgen tot slaapcoach voor jonge kinderen. Ze startte ginder haar praktijk op en koos ervoor om slaapcoaching aan te bieden aan Vlaamse mama's en papa's, omdat dat het publiek is waarmee ze het meest vertrouwd was. En zoals ze zelf zegt: 'op drie weken tijd was haar instagram-kanaal ontploft'! Aanschouw de magic die er gebeurt, wanneer je een pijnpunt aanraakt dat nog niemand covert: heerlijk!

Nathalie groeide fiks door op haar eigen organische manier, maar dan op een sneltempo: met op dit moment een team van slaapcoaches én 41.000 volgers in haar kielzog, blijft de kapitein rechte koers varen! Haar 'playing big' mindset straalt ervan af, haar ambities zijn groot. De impact die ze wil maken eveneens: er vallen nog zoveel ouders met slecht slapende kindjes te helpen. Deze vrouw is een blijver én een rolmodel: niet alleen voor de ouders in haar doelgroep, maar zeker ook voor ons als ondernemer. Die gouden combi van buikgevoel, oplossingsgericht denken, complete eerlijkheid én het grote spel spelen: 't zal wel zijn dat ik fan ben!

Geniet van het straffe verhaal van Nathalie!