Compagnonne de route - ondernemende rolmodellen

Sara van Forever After

December 05, 2021 Season 2 Episode 3
Compagnonne de route - ondernemende rolmodellen
Sara van Forever After
Show Notes

Een podcast als geboortekaartje, dat is dubbelspeciaal! Want jawel, lieve dames en heren, onze gaste van vandaag zette eerder deze week een gezonde tweede zoon Nathan op de wereld. Proficiat van ons allemaal, Sara!

Sara Van de Velde is, simpelweg, een schat. Bescheiden, voeten op de grond, een enorme drive, hardwerkend en uiterst klantgedreven.  Ze kwam als mentee in mijn leven en charmeerde mij ontzettend, met haar eigen warme persoonlijkheid. Maar als je énkel op haar zachte karakter zou afgaan, zou je haar schromelijk onderschatten.  Want Sara, die verzet ook enorm veel force én zelfs omzet, voor vele ondernemers onder ons. 

Ze is de aanvoerster en oprichtster van Forever After, dé Facebook, Instagram & Google advertentiespecialist voor zowel grotere bedrijven én kleinere ondernemers. Ze verzilverde haar vele jaren aan ervaring die ze opdeed bij (jawel!) VP als hoofd van de marketingcampagnes en bouwde er haar eigen bedrijf op. 

Zo zet zij met Forever After ondermeer de geldmachine die Facebook kàn zijn in om jou meer taarten, meer kleedjes, meer speelgoed, meer cursussen... wat dan ook te verkopen. Zachte inborst, datafreak, de kunst om iets moeilijks (well hello, Facebook advertentieplatform) uit te leggen alsof het simpel is en people management skills: the woman has it all. 

Ze geeft al jaren les aan de hogeschool én ze heeft onder meer enkele van Vlaanderen meest bekende retailers als klant, maar nooit, nooit zal Sara gaan zweven. Een rolmodel pur sang dus, als je het mij vraagt. 

Lieve Sara, deze is voor jou. En voor Nathan.

(Oh ja, nog dit: Barbie had een bad hair day, we kregen haar kapsel niet zo mooi in vorm als het jouwe. Excuus!)