Compagnonne de route - ondernemende rolmodellen

Valerie van Trust Your Truth

December 19, 2021 Compagnonne Season 2 Episode 4
Compagnonne de route - ondernemende rolmodellen
Valerie van Trust Your Truth
Show Notes

Nieuwe podcast aflevering!

Het werd een zoektocht naar de meest 'zuivere' barbie die ik in mijn verzameling vinden kan. De moeilijkste om in beeld te vatten ook, want hoe leg je dat vast op beeld: een rolmodel dat zo puur is dat het van het beeld spat?

Een rolmodel, wat is dat eigenlijk? Voor mij is een rolmodel een vrouw die kan doorgaan als toonvoorbeeld voor andere vrouwen. Andere onderneemsters. En je hebt het zelf ook al begrepen: er lijkt een grote opmars van bezield werken, van spiritualiteit. Er leeft zoveel, we omarmen zo talrijk het spirituele en er wordt soms zelfs gesproken over de 'nieuwe tijden'.

Als rasechte stier dacht ik vaak: doe mij toch maar nog effe de voeten op de grond. Maar dat was voor ik na mijn stopzetting van mijn vorig bedrijf in aanraking kwam met de kracht van gedachten en intentie, als een freak in het manifesteren dook én omarmde dat alles zoveel vlotter loopt, eens je omarmt dat er meer kan zijn tussen hemel en aarde. En, het moet gezegd, dat was ook vooral: voor Valerie langskwam.  

Valerie staat voor mij als rolmodel garant voor een nieuwe generatie onderneemsters. Onderneemsters die spreken over je missie in de wereld zetten, ons hoger doel en leven in volledige afstemming met je ziel. Ze raakt jou, tot het diepst van je hart. Althans, dat doet ze met mij.

Ik wilde graag dat jij de stem van Valerie te horen kreeg. Over haar diep werk, maar evenzeer over de voeten stevig op de grond, over er altijd zijn voor haar zoontje, over hindernissen overwinnen en over je overgeven aan wat je diep vanbinnen al weet. Een rolmodel van de nieuwe tijd, zo kan je haar voor mij het best omschrijven. Het werd een prachtige editie voor ons, één ontroerparcours dat zowel Tine als mij stil kreeg (en dat wil wat zeggen).

We hopen van jou hetzelfde :)!