Compagnonne de route - ondernemende rolmodellen

Celien van Healthy Habits

January 16, 2022 Compagnonne Season 2 Episode 5
Compagnonne de route - ondernemende rolmodellen
Celien van Healthy Habits
Show Notes

Helaas, Barbie kon in de verste verten de stralende glimlach van deze podcastgast niet evenaren. Deze week presenteren we aan jou: onze allereerste twenty-something als ondernemend rolmodel en jawel, meteen een klepper van jewelste.

Celien Rombouts van Healthy Habits is amper 26 jaar en één van de meest tot de verbeelding sprekende jonge onderneemsters van dit moment. Ze omschrijft zichzelf als 'enthousiaste intuïtief eten diëtiste' en we beloven je: je mag dat enthousiast echt heel letterlijk nemen, het klinkt ook in deze podcast doorheen elke zin.  

Het is Celiens missie om alle Vlaamse en Nederlandse vrouwen te verlossen van het eeuwige ge-jojo én hun relatie met voeding én zo ook hun zelfvertrouwen te herstellen. Geen kleintje dus: noch de missie, noch deze ambitieuze vrouw. 

Hoe hard haar groei ook gaat, ze spreekt nog steeds vol vuur over de coachings die ze doet, over wat er gebeurt wanneer ze een vrouw zover kan krijgen dat ze zonder schuldgevoel chocolade kan eten, over haar warme band met haar 80.000 (!) volgers én over het feit dat ze nog steeds elk berichtje zelf beantwoordt. 

Celiens grootste trots is dat ze altijd dicht bij zichzelf is gebleven. We geloven haar graag, ze ademt authenticiteit. Een warm, inspirerend, enthousiast, jong maar zelfzeker rolmodel dat naar eigen zeggen ook in het ondernemen intuïtief te werk gaat én wiens grote droom het nog is om aan vrijwilligerswerk te gaan doen: tja, what's not to love? 

Je gaat hem lusten, deze aflevering, dat weet ik zo!

Enjoy! 
Nele