מפלגת המחשבות
נדמה שלא משנה בכמה מהדורות חדשות נצפה וכמה ויכוחים פוליטיים ננהל, משהו מהותי עדיין יחמוק מאיתנו: מהם הרעיונות הגדולים שמניעים את נבחרי הציבור, את היריבים הפוליטיים שלנו ואותנו? איך המחלוקות של ימינו קשורות לדיונים הסוערים שהתנהלו לפני אלפי שנים באקדמיה האפלטונית, במנזרים הטאואיסטיים ובבתי המדרש היהודיים?
במפלגת המחשבות ד״ר מיכה גודמן ואפרת שפירא רוזנברג עושים זום-אווט מאירועי השעה, ומנתחים את הפוליטיקה הישראלית בעזרת התיאוריות של גדולי הפילוסופים וההוגים. עם מיליוני האזנות וקהילת מאזינים מעורבת, ההסכת מוכיח שוב ושוב שכשחושבים על זה לעומק, אין באמת דבר כזה פוליטיקה קטנה.
רוצים לחשוב ולכתוב על הרעיונות של מפלגת? הצטרפו לקהילת הפייסבוק שלנו >>
מפלגת המחשבות
פרק 147 – מהפכת הבינה: ההיפוך הגדול
כלכלת העולם כולה מהמרת על השגשוג שיביא עימו עידן הסופר-אינטליגנציה. אז איך זה שמובילי מהפכת ה-AI כבר בונים את הבונקרים? בפרק הקרוב נבחן מדוע ההיסטוריה לא יכולה להכין אותנו למהפכת הבינה, נקשיב לקולות שחוזים לנו גאולה או חורבן, ונשאל האם שתי התחזיות האלה עשויות להתממש בעת ובעונה אחת.
רוצים להמשיך לחשוב ולכתוב על הרעיונות של מפלגת? הצטרפו לקהילת הפייסבוק שלנו >> https://tinyurl.com/533tb9pe