Ongehoord

Dicht op de Huid - Aflevering 8: Nynke

September 11, 2019 Platform voor Seksualiteit
Ongehoord
Dicht op de Huid - Aflevering 8: Nynke
Show Notes

Dit is Ongehoord! Dé podcast over seksualiteit in al haar verschijningsvormen. Twee keer per maand kan je een nieuwe aflevering beluisteren. De ene keer een interview met een expert en de andere keer deelt iemand diens persoonlijke seksuele levensverhaal, onder de noemer Dicht op de Huid.

Voor deze eerste aflevering na de zomer sprak ik met Nynke. Nynke mailde me een tijd terug omdat ze wilde vertellen over haar seksuele levensverhaal. Vanwege een spierziekte zit ze in een rolstoel, desondanks geniet ze erg van seks. Een van de redenen dat ze zich aanmeldde voor Dicht op de Huid waren de vooroordelen die ze tegenkwam over mensen met een handicap en het hebben van seks. In dit gesprek ontkracht ze deze vooroordelen en vertelt ze uitgebreid over het plezier dat zij en haar man hebben. Daarnaast praat Nynke ook over haar eerste stappen op het non-monogame vlak. Dus zet je podcastspeler aan en ga er goed voor zitten (of afwassen, of schoonmaken of wat je dan ook doet tijdens het podcast luisteren ;) Ik vind het super om dit gesprek te kunnen delen, omdat de gedachte nog vaak is dat genieten van seks is weggelegd is voor een specifieke groep: jong, fit, gezond. De realiteit laat iets heel anders zien, dat als je bijvoorbeeld een lichamelijke handicap of beperking hebt seks gewoon lekker en plezierig kan zijn.

Jouw reactie

We zijn altijd benieuwd naar jouw reactie! Laat ons weten wat je vond van deze aflevering van Ongehoord. Facebook, mail, message, bel, postduif of geef ons lief een recensie en rating in iTunes! Je kan ons ook steunen via Patreon, jouw bijdrage helpt in het verder verbeteren van Ongehoord! Wil je zelf graag je seksuele levensverhaal delen in Dicht op de Huid? Stuur dan een mail naar Marije via marije (a) marijejanssen.nl. Dan nemen we contact met je op voor een kennismakingsgesprek per telefoon.