De kracht van onzekerheid

12. Kankerzooi en nieuw bewustzijn

April 03, 2022 Stephanie de Witte Bloeiing en Ingrid van der Sleen Season 2022 Episode 12
De kracht van onzekerheid
12. Kankerzooi en nieuw bewustzijn
Show Notes

10 jaar geleden werd Ingrid van der Sleen, een jonge vrouw en moeder van 33 jaar, getroffen door hersenletsel en later nog eens door borstkanker.
Wat is de impact van het verliezen van bepaalde hersenfuncties en de gevolgen van behandelingen bij kanker op je leven? Uit welke laadje heeft Ingrid getapt om al die ellende te verwerken en alsnog een waardevol leven te kunnen leiden?
 
In een boeiend gesprek met coach Stephanie de Witte legt Ingrid uit hoe creativiteit haar geholpen heeft om haar trauma’s te verwerken en tot een nieuw bewustzijn te komen.
 
Ben je ook geconfronteerd met rouw en verlies en ben je op zoek hoe je je veerkracht kunt terugvinden? Luister en laat je inspireren.

De besproken kunstwerken en gedichten van Ingrid van der Sleen zijn te vinden op haar Instagram account: Draw_a_little_love.

De podcast ‘De kracht van onzekerheid’ is een productie van Bloeiing, coach & counseling.
Neem contact op met Stephanie voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek.

• De podcast de kracht van Onzekerheid is een productie van Bloeiing, praktijk voor coaching & counseling en traumaverwerking
• Wil je een podcast met coach Stephanie maken, mail naar: stephanie@bloeiing.nl
• Voor individuele begeleiding kun je terecht bij Bloeiing. Plan een gratis oriëntatiegesprek met coach Stephanie de Witte.
• Volg de podcast en abonneer je op Instagram: stephanie_Bloeiing