De kracht van onzekerheid

15. Trauma, oud zeer en Zen

September 11, 2022 Stephanie de Witte Bloeiing Season 2022 Episode 15
De kracht van onzekerheid
15. Trauma, oud zeer en Zen
Show Notes

Deze aflevering gaat over trauma.
Mijn centrale vraag is: In welke mate is het nodig om oude trauma’s uit onze jeugd te herbeleven om ze te verwerken? Of zijn er methodes die meer vanuit het Nu werken, om zo hardnekkige onzekerheid te transformeren in innerlijke rust en vertrouwen?
 
Hiervoor gaat Coach Stephanie de Witte in gesprek met Paul Loomans. Hij is zenmonnik, trainer & opleider en schrijver van drie boeken die een methode beschrijven om vanuit rust en vertrouwen in het leven te staan.
Eerst bespreken ze de verschillende vormen van trauma. Dan geeft Paul concrete handvaten om met moeilijke emoties om te gaan. Tot slot vertelt Paul hoe hij zelf is omgegaan met trauma’s uit zijn leven.
 
Wil je meer leren over trauma en hoe ermee om te gaan? Luister en laat je inspireren!
 
Wil je een volgende stap zetten in je persoonlijke ontwikkeling of weet je iemand die dit interessant zou vinden?
 
Voor workshops in groepsverband en zijn boeken, ga naar de website van Paul Loomans: https://www.destressontknoping.nl/

Voor individuele begeleiding kun je terecht bij Bloeiing, praktijk voor coaching & counseling en traumaverwerking. Plan een gratis oriëntatiegesprek met coach Stephanie de Witte.
 

• Voor individuele begeleiding kun je terecht bij Bloeiing. Plan een gratis oriëntatiegesprek met coach & counselor Stephanie de Witte.

• De podcast de kracht van Onzekerheid is een productie van Bloeiing, praktijk voor coaching & counseling en traumaverwerking
• Wil je een podcast met coach Stephanie maken, mail naar: stephanie@bloeiing.nl
• Volg de podcast en abonneer je op Instagram: stephanie_Bloeiing