De kracht van onzekerheid

20. Van overleven naar vrij leven; familietrauma doorbreken en jezelf opnieuw uitvinden.

October 20, 2023 Stephanie de Witte Bloeiing, Martin Hendericks Season 2023 Episode 20
De kracht van onzekerheid
20. Van overleven naar vrij leven; familietrauma doorbreken en jezelf opnieuw uitvinden.
Show Notes

Deze aflevering gaat over hoe een counseling traject je kan helpen je vrij te maken van spanning en emoties als je gehavend uit een emotioneel onveilig nest komt.  

Hiervoor gaat counselor Stephanie de Witte  in gesprek met Martin Hendericks, een succesvolle uitvaartondernemer die met burn-out klachten bij Bloeiing aanklopte. Tijdens zijn laatste sessie vertelde Martin hoe vrijer hij nu in zijn leven staat en dat hij zoveel meer kan genieten. Hij wilde zijn verhaal met anderen delen en laten zien dat je familietrauma's kunt doorbreken en jezelf weer opnieuw kunt uitvinden via een counseling traject.

Mijn centrale vraag voor Martin is: hoe heb je anders leren omgaan met oude coping mechanismen, triggers en heftige emoties?

Loop je ook tegen burn-out klachten aan en vermoed je dat onverwerkte trauma hier aan de basis ligt? Een counseling traject kan je hierbij helpen. Luister en laat je inspireren…


• Voor individuele begeleiding kun je terecht bij Bloeiing. Plan een gratis oriëntatiegesprek met coach & counselor Stephanie de Witte.

• De podcast de kracht van Onzekerheid is een productie van Bloeiing, praktijk voor coaching & counseling en traumaverwerking
• Wil je een podcast met coach Stephanie maken, mail naar: stephanie@bloeiing.nl
• Volg de podcast en abonneer je op Instagram: stephanie_Bloeiing