Het Naadje van de Taus Podcast

#13 - overgang

December 21, 2021 Nadia Zerouali & Sarriel Taus Season 1 Episode 13
Het Naadje van de Taus Podcast
#13 - overgang
Show Notes

#13 - overgang

Alweer de laatste aflevering van het eerste jaar van het Naadje van de Taus.  Wat een plezier om deze podcast te maken. Wij hopen dat jullie onze maatschappijkritische 😉 podcast in het overwegend sneeuwwitte ❄️❄️❄️podcastlandschap kunnen waarderen. 
Feedback altijd welkom  en je enthousiasme delen met zoveel mogelijk anderen is lief ❤️

Nadia is moe en heeft last van de overgang. Sarriel heeft last van PVSS (post-verhuisstresssyndroom). Maar schoonmoeder Wil sleepte hem er doorheen.  Last van minder zin hebben zij geenszins, want de vonken spatten na wekenlang postcastonthouding er weer als vanouds vanaf. Niet in de laatste plaats door de regelmatige opvliegers van Nadia. Sarriel doet ook een duit in de penopauzezak en deelt natuurlijk zijn verhaal. Er zijn shout outs en een wrap up van het Gouden Kookboek. (Spoiler: Sarriel doet zijn krokettenbloopers uit de doeken).  In verband met afwezigheid van Olaf die wij natuurlijk omstandig dankbaar zijn voor zijn goede werk het afgelopen jaar, speciale dank dit keer voor Pepe Producties. 

Wij wensen alle luisteraars fijne (luister)dagen 🥂🍾en een heel goed 2022 🧨🎆🎇

Dank voor het luisteren en blijf gezond! 

Het Naadje van de Taus is te beluisteren op Spotify en Apple Podcast (zoek op het n**dje van de taus. Naadje is door Apple gekuist)
Volg ons op Insta voor de leukste clips.