I Zen med Zennie

Charlotte & Camilla: Livet på autopilot

January 07, 2022 Zennie Storm Season 1 Episode 8
I Zen med Zennie
Charlotte & Camilla: Livet på autopilot
Show Notes

Denne episode handler om stress, mindfulness og meditation. Jeg får Charlotte Norby og Camilla Marcinkowski i stuen, som deler ud af deres allerbedste tips til hvordan man lever i nuet, praktiserer mindfulness og undgår stress. Camilla er uddannet yoga- og mindfulness lærer og Charlotte er uddannet psykolog og mindfulness lærer. Sammen er de et vaskeægte powerteam. 

Du kender nok følelsen af at køre på ’autopilot’. Man kender sine rutiner og måske sit job så godt, at man nogle gange godt kan glemme at have sig selv med. Men hvordan trykker man på sluk-knappen og kommer tilbage i kontrol af sit eget liv? De to inspirerende kvinder fortæller os om vigtigheden af at være sig selv og leve i nuet, fremfor at sammenligne sig selv med alle andre og leve i fortiden og fremtiden. De giver os nogle gode redskaber til at droppe autopiloten og nyde hvor vi er i livet lige nu. Camilla guider os også igennem et par minutters meditation, som alle kan have godt af – og som er nem at lave selv. 

Vidste du, at du også kan få gavn af Camilla og Charlottes undervisning og visdom på vores Mindfulness Retreat på Gelskov Gods på Fyn?

Læs mere om retreatet og tilmeld dig via linket: https://www.zenluxurytravels.com/retreats/mindfulness-gelskov-gods/ 

Du kan også finde dem på deres hjemmesider:

Camillas: https://camamind.dk/ 

Charlottes: https://norby.cc/