TALKS By Jones

TALKS By Jones #19 Orlando Pastene Osses - Om Enneagram, NPF-diagnoser och livets magi

March 06, 2022 Jones Ali Season 1 Episode 19
TALKS By Jones
TALKS By Jones #19 Orlando Pastene Osses - Om Enneagram, NPF-diagnoser och livets magi
Show Notes

Han är en av mina absolut närmsta vänner och en av de personer som känner mig bäst. Han är en före detta självutnämnd ateist som har blivit kristen, studerat islamologi, judaistik, häxkonst, satanism. Han är en inbiten musiker och nybliven certifierad Enneagram-coach som brinner för att tillgänglighetsgöra information kring NPF-diagnoser och förstå människor och livet ur ett systematiskt perspektiv.

Orlando Pastene Osses är högaktuell med sin youtube-kanal "Specialare" där han på ett pedagogiskt vis förklarar hur olika NPF-diagnoser (mer känt som "Spektrumet") tar sig uttryck hos olika individer. Han är en nybliven Enneagram-coach vars uppgift här i livet är att förstå sig på personlighetstyper och strukturella/kulturella skillnader i syfte att kunna hjälpa människor att bli sina bästa jag.

Orlando Pastene Osses:
https://www.facebook.com/orlando.pastene.3
https://www.youtube.com/channel/UCADsc7d8VeDBHjACf46_LKQ


I Talks by Jones kommer jag att ha innerliga, intressanta och utforskande diskussioner med människor runt omkring mig för att bredda mitt perspektiv på livet och lära känna mig själv genom att lära känna andra. Jag tror att möten och relationer är en av de viktigaste sakerna i livet och jag vill bjuda in dig att följa min resa och samtidigt kanske bidra till din egen personliga resa.

Jones Ali:
https://www.linkedin.com/in/jones-ali...
https://www.facebook.com/jones.ali.39