TALKS By Jones

TALKS By Jones #20 Rania Youness del 3 - Flykten från Libanon till Sverige

March 15, 2022 Jones Ali Season 1 Episode 20
TALKS By Jones
TALKS By Jones #20 Rania Youness del 3 - Flykten från Libanon till Sverige
Show Notes

Efter en tuff flykt från ett krigshärjat Libanon i tidig ålder landade hon tillslut i Skåne. Hon är Malmös helt egna Coffee Queen som de senaste två åren har förgyllt Skåne med sina kaffeupplevelser och för de som inte har möjligheten  att träffa henne live går det utmärkt att följa henne på LinkedIn, där hon på lite mer än två år har gått från 40 till uppemot 8000 kontakter.

Rania Youness är en härlig och sprudlande kvinna som är högaktuell som franchisetagare i företaget Fogarolli där hon sprider kaffeglädje på evenemang runt om i Sverige. Hon är en målmedveten och driven individ som brinner för autenticitet och det personliga mötet.

Rania Youness:
https://www.facebook.com/rania.youness.5
https://www.linkedin.com/in/raniayouness/


I Talks by Jones kommer jag att ha innerliga, intressanta och utforskande diskussioner med människor runt omkring mig för att bredda mitt perspektiv på livet och lära känna mig själv genom att lära känna andra. Jag tror att möten och relationer är en av de viktigaste sakerna i livet och jag vill bjuda in dig att följa min resa och samtidigt kanske bidra till din egen personliga resa.

Jones Ali:
https://www.linkedin.com/in/jones-ali...
https://www.facebook.com/jones.ali.39