TALKS By Jones

TALKS By Jones #3 Dennis Theux - Om att kalibrera livet, följa sina drömmar, tänka långsiktigt och bygga upp en mångfasetterad verksamhet från grunden

October 09, 2021 Jones Ali Season 1 Episode 3
TALKS By Jones
TALKS By Jones #3 Dennis Theux - Om att kalibrera livet, följa sina drömmar, tänka långsiktigt och bygga upp en mångfasetterad verksamhet från grunden
Show Notes

Han kommer från en finansbakgrund och hade en väg utstakad framför sig men visste inte om det var rätt väg för honom. Genom mötet med sin fru hittade de ett gemensamt intresse som fick honom att ändra sina planer radikalt. Nu bygger de tillsammans upp ett svenskt imperium av barnrelaterat content. Som grundare till en av de större och snabbast växande svenska youtube-kanalerna med innehåll riktat mot de allra minsta pratar Dennis om resan dit, svårigheter på vägen och nycklar som har fått honom att hålla uppe momentum, både framgångsmässigt och känslomässigt.

Dennis Theux har varit verksam inom allt från finans, logistik och digital marknadsföring men är nu högaktuell med sitt content relaterat till "Pukkins Värld" som han producerar tillsammans med sin fru. Pukkins den röda pandan är en välkänd karaktär i småbarnsföräldrars hushåll runt om i hela Sverige och växer fortfarande med nysläppta youtube-videor, böcker, appar och musikvideor.

Dennis Theux:
https://www.linkedin.com/in/dennis-theux-60b148142/
https://www.facebook.com/DennisTheux

Youtube-kanalen "Lek med oss":
https://www.youtube.com/channel/UCzDNZvIAgcnP9dBX5ZKVR_w

I Talks by Jones kommer jag att ha innerliga, intressanta och utforskande diskussioner med människor runt omkring mig för att bredda mitt perspektiv på livet och lära känna mig själv genom att lära känna andra. Jag tror att möten och relationer är en av de viktigaste sakerna i livet och jag vill bjuda in dig att följa min resa och samtidigt kanske bidra till din egen personliga resa.

Jones Ali:
https://www.linkedin.com/in/jones-ali...
https://www.facebook.com/jones.ali.39