TALKS By Jones

TALKS By Jones #4 Andreas Getzman - Om affärsutveckling, ägardirektiv och varför gymnastik är bättre än fotboll

October 17, 2021 Jones Ali Season 1 Episode 4
TALKS By Jones
TALKS By Jones #4 Andreas Getzman - Om affärsutveckling, ägardirektiv och varför gymnastik är bättre än fotboll
Show Notes

Han kommer från en gymnastbakgrund och har utöver individuella prestationer även varit tränare för allt från 1 åringar till landslaget. Hans arbetsmässiga resa innefattar flera uppdrag som ägare, VD och styrelsemedlem i bland annat bolag som Anticimex, fastighetsbyrån och OBOS. Numera driver han sin egna firma AMASTE(nic) där han hjälper sina kunder att nå en ökad tillväxt genom formulering av ägardirektiv, strategiska beslut, stöd och utbildning.

Andreas Getzman kombinerar djup kunskap och passion för sina hjärtefrågor med knivskarpt fokus, bred erfarenhet från olika branscher och en fantastisk medmänsklighet och social kompetens på ett sätt som få lyckas med. Han kalibrerar hela tiden sin riktning och utgör ett fantastiskt stöd för alla som behöver en klippa att luta sig mot. Med sin breda bakgrund och sin positiva energi prata Andreas om livet som gymnastikpappa och tränare, vikten av rätt inställning i säljarbetet, hur ägardirektivet = MAGI och varför gymnastik är bättre än fotboll.

Andreas Getzman:
https://www.linkedin.com/in/getzman/
https://www.facebook.com/andreas.getzman


I Talks by Jones kommer jag att ha innerliga, intressanta och utforskande diskussioner med människor runt omkring mig för att bredda mitt perspektiv på livet och lära känna mig själv genom att lära känna andra. Jag tror att möten och relationer är en av de viktigaste sakerna i livet och jag vill bjuda in dig att följa min resa och samtidigt kanske bidra till din egen personliga resa.

Jones Ali:
https://www.linkedin.com/in/jones-ali...
https://www.facebook.com/jones.ali.39