TALKS By Jones

TALKS By Jones #5 Lotta Dahm - Om självkänsla, aktiva val och livets bergochdalbana

October 23, 2021 Jones Ali Season 1 Episode 5
TALKS By Jones
TALKS By Jones #5 Lotta Dahm - Om självkänsla, aktiva val och livets bergochdalbana
Show Notes

Hon är en ihärdig idrottsfanatiker och adrenalinjunkie med en förkärlek för innebandy. Med 20 års erfarenhet från ledarskap, verksamhetsutveckling och kompetensförsörjning så brinner hon för att se både verksamheter och människor utvecklas. Numera arbetar hon som projektledare för kompetensförsörjningsprojektet LinkStep där hon, tillsammans med hennes team, hjälper människor i Linköping att på sikt komma ut i arbetslivet.

Lotta Dahm är en hjärtlig medmänniska som verkligen brinner för att hjälpa, utmana och lyfta människorna runt omkring henne. Med hjälp av sina egna livserfarenheter och utmaningar bidrar Lotta med en fantastisk energi och många kloka tankar som får en att fundera ett varv till kring ämnen som personliga styrkor och svagheter, aktiva val och livets bergochdalbana.

Lotta Dahm:
https://www.linkedin.com/in/lottadahm/
https://www.facebook.com/lottadahm


I Talks by Jones kommer jag att ha innerliga, intressanta och utforskande diskussioner med människor runt omkring mig för att bredda mitt perspektiv på livet och lära känna mig själv genom att lära känna andra. Jag tror att möten och relationer är en av de viktigaste sakerna i livet och jag vill bjuda in dig att följa min resa och samtidigt kanske bidra till din egen personliga resa.

Jones Ali:
https://www.linkedin.com/in/jones-ali...
https://www.facebook.com/jones.ali.39