TALKS By Jones

TALKS By Jones #6 Jonas Lindahl - Om Hemstöd, affärsutveckling och hantering av nya affärsidéer

October 31, 2021 Jones Ali Season 1 Episode 6
TALKS By Jones
TALKS By Jones #6 Jonas Lindahl - Om Hemstöd, affärsutveckling och hantering av nya affärsidéer
Show Notes

Han blev anställd som VD bara 3 månader efter sin examen och har sedan dess hjälp olika företag att utveckla, paketera och positionera sig själv och sina produkter, både som anställd och som egen konsult. Idag har han flera olika bollar i luften och står inför en stundande tillväxtresa med sitt senaste initiativ.

Jonas Lindahl är en social och väldigt driven multientreprenör som brinner för att hitta lösningar som gynnar all typ av hållbarhet i samhället. Just nu är Jonas högaktuell med sin nya plattform "Hemstöd", som lanseras samtidigt som detta podavsnitt, där han vill ge så många äldre som möjligt möjligheten till högre livskvalitet på ett skalbart och hållbart sätt.

Jonas Lindahl:
https://www.linkedin.com/in/jonas-lindahl/
https://www.facebook.com/jonas.lindahl.7127


I Talks by Jones kommer jag att ha innerliga, intressanta och utforskande diskussioner med människor runt omkring mig för att bredda mitt perspektiv på livet och lära känna mig själv genom att lära känna andra. Jag tror att möten och relationer är en av de viktigaste sakerna i livet och jag vill bjuda in dig att följa min resa och samtidigt kanske bidra till din egen personliga resa.

Jones Ali:
https://www.linkedin.com/in/jones-ali...
https://www.facebook.com/jones.ali.39