TALKS By Jones

TALKS By Jones #7 Laszlo Toth - Om ett systematiskt förhållningssätt till livet, skillnaden mellan företagare och entreprenörer och att vara roligaste killen på festerna

November 07, 2021 Jones Ali Season 1 Episode 7
TALKS By Jones
TALKS By Jones #7 Laszlo Toth - Om ett systematiskt förhållningssätt till livet, skillnaden mellan företagare och entreprenörer och att vara roligaste killen på festerna
Show Notes

Han är Sveriges kanske mest logik-styrda systematiska entreprenör och har en historik som en av Sveriges (där och då) bästa FIFA-spelare. Som ung kom han till Sverige från Ungern för att komma bort från fattigdomen och på den resan har han startat upp sin egen ingenjörsbyrå där han hjälper Sveriges privatpersoner med sina bygglov.

Laszlo Toth är en unik kille som på många sätt lever på det sätt som många önskar att de hade levt. Istället för att landa i en logisk slutsats och sedan förkasta den så låter han systematiken driva honom genom livet, både i arbetet och privat sett. Detta innebär att Laszlo hela tiden utvecklas och kontinuerligt utvärderar och kalibrerar livet utifrån sina egna parametrar. Nu högaktuell med sitt nya rikstäckande tjänst för Kontrollansvariga och sin expansiva byrå LT Ingenjörsbyrå banar Laszlo vägen för en mer effektiv byggbransch.

Laszlo Toth:
https://www.linkedin.com/in/laszlobencetoth/
https://www.facebook.com/laszlobencetoth


I Talks by Jones kommer jag att ha innerliga, intressanta och utforskande diskussioner med människor runt omkring mig för att bredda mitt perspektiv på livet och lära känna mig själv genom att lära känna andra. Jag tror att möten och relationer är en av de viktigaste sakerna i livet och jag vill bjuda in dig att följa min resa och samtidigt kanske bidra till din egen personliga resa.

Jones Ali:
https://www.linkedin.com/in/jones-ali...
https://www.facebook.com/jones.ali.39