TALKS By Jones

TALKS By Jones #9 Change Makers Academy - Om att hitta sig själv och att leva livet fullt ut

November 22, 2021 Jones Ali Season 1 Episode 9
TALKS By Jones
TALKS By Jones #9 Change Makers Academy - Om att hitta sig själv och att leva livet fullt ut
Show Notes

De är en dunderduo som bejakar livet och brinner för att lyfta medvetenheten och passionen i andra människor. De har båda vänt ryggen åt prestigefulla liv där de nått stora materiella framgångar men känt att de inte riktigt har varit ärliga mot sina inre jag. De är två kärleksfulla, spännande, sprudlande och skarpa kvinnor som gör allt i sin makt för att sprida ordet om att leva livet fullt ut och att ta 100% ansvar för sina handlingar.

Annette Forslund & Anette Stjernström är idag högaktuella med sin podcast Hundra Procent Ansvar där de diskuterar allt mellan himmel och jord med fokus på ansvarstagande och att leva livet. Annette^2 driver idag Change Makers Academy där de genom ett community och diverse kurser hjälper personer att hitta sig själva och sin väg till framgång.

Change Makers Academy:
https://www.changemakersacademy.se/

Annette Forslund & Anette Stjernström:
https://www.linkedin.com/in/annette-forslund-a3103b33/ & https://www.facebook.com/annette.forslund.71

https://www.linkedin.com/in/anette-stjernstr%C3%B6m-706432152/ & https://www.facebook.com/anette.stjernstrom


I Talks by Jones kommer jag att ha innerliga, intressanta och utforskande diskussioner med människor runt omkring mig för att bredda mitt perspektiv på livet och lära känna mig själv genom att lära känna andra. Jag tror att möten och relationer är en av de viktigaste sakerna i livet och jag vill bjuda in dig att följa min resa och samtidigt kanske bidra till din egen personliga resa.

Jones Ali:
https://www.linkedin.com/in/jones-ali...
https://www.facebook.com/jones.ali.39