TALKS By Jones

TALKS By Jones #12 Nina Rydingsvärd - Om Coworking, Relationer och Kommunikation

December 19, 2021 Jones Ali Season 1 Episode 12
TALKS By Jones
TALKS By Jones #12 Nina Rydingsvärd - Om Coworking, Relationer och Kommunikation
Show Notes

Hon är den okrönte coworking-drottningen i Östergötland och en nyckelfigur i Norrköpings affärsnätverk. Med sin bakgrund inom HR och fastighetsbranschen och sitt härliga humör sprider hon kunskap och glädje till alla i hennes närhet. Hon brinner för relationer och möten med människor och gör alltid sitt yttersta för att få andra runt omkring sig att växa och må bra.

Nina Rydingsvärd påbörjade sin tjänst som Site Manager på DOSPACE för ett år sedan och kommer närmast från Riksbyggen där hon jobbade med sälj och marknadsföring. 
Hon kommer att vara en nyckelfigur i DOSPACEs kommande expansion där de planerar att gå från ett par till hela 30st kontor för coworking inom kort.

Nina Rydingsvärd:
https://www.linkedin.com/in/nina-rydingsv%C3%A4rd/
https://www.facebook.com/nina.rydingsvard


I Talks by Jones kommer jag att ha innerliga, intressanta och utforskande diskussioner med människor runt omkring mig för att bredda mitt perspektiv på livet och lära känna mig själv genom att lära känna andra. Jag tror att möten och relationer är en av de viktigaste sakerna i livet och jag vill bjuda in dig att följa min resa och samtidigt kanske bidra till din egen personliga resa.

Jones Ali:
https://www.linkedin.com/in/jones-ali-b7320b9a/
https://www.facebook.com/jones.ali.39