TALKS By Jones

TALKS By Jones #13 Emanuel Fröberg - Om Metropolen Nyköping, Det Vinnande Konceptet och Catfishing På Lunarstorm

December 27, 2021 Jones Ali Season 1 Episode 13
TALKS By Jones
TALKS By Jones #13 Emanuel Fröberg - Om Metropolen Nyköping, Det Vinnande Konceptet och Catfishing På Lunarstorm
Show Notes

Han är Nyköpings skarpaste marknadsförare som brinner för att hjälpa verksamheter att nå sina mål genom modern och autentisk marknadsföring. För snart 5 år sedan påbörjade han sin resa som egenföretagare och nu har han en bred portfölj med kunder, allt från lokala byggfirmor till TGI Friday i Sverige.

Emanuel Fröberg är en driven, härlig och otroligt skojfrisk entreprenör som älskar att bygga upp verksamheter. Med sitt marknadsföringsföretag Keep Up Agency och sin podcast Marknadspodden, där han intervjuar välkända framgångsrika företagare, utforskar Emanuel "all things marknadsföring" och testar sig fram för att hitta bästa möjliga strategier för sina kunder.

Emanuel Fröberg:
https://www.linkedin.com/in/emanuelfroberg/
https://www.facebook.com/emanuelfroberg


I Talks by Jones kommer jag att ha innerliga, intressanta och utforskande diskussioner med människor runt omkring mig för att bredda mitt perspektiv på livet och lära känna mig själv genom att lära känna andra. Jag tror att möten och relationer är en av de viktigaste sakerna i livet och jag vill bjuda in dig att följa min resa och samtidigt kanske bidra till din egen personliga resa.

Jones Ali:
https://www.linkedin.com/in/jones-ali...
https://www.facebook.com/jones.ali.39