TALKS By Jones

TALKS By Jones #14 Lino Casimiro - Om förlorad vänskap, skolgårdsnostalgi och unga barns utveckling

January 10, 2022 Jones Ali Season 1 Episode 14
TALKS By Jones
TALKS By Jones #14 Lino Casimiro - Om förlorad vänskap, skolgårdsnostalgi och unga barns utveckling
Show Notes
Han är Norrköpingsonen från Navestad med en förkärlek för att skapa relationer. Genom sitt affärsnätverk bidrar han dagligen till att nya möten kommer till stånd och att nya affärer sluts. Han är också en finsmakare av rang, särskilt när det kommer till vin. Utanför arbetet glider han runt i sin guldfolierade bil eller postar bilder från sitt hemmagjorda gym.

Lino Casimiro är en av regionens största profiler inom nätverkskretsar och driver affärsnätverket Relations by Lino med 11st grupper utspridda över hela regionen samt Owners Exclusive där han samlar VD:ar och företagsägare under samma tak för att utvecklas i sitt ledarskap.
Lino är en härlig och social kille som alltid bidrar med en hjälpande hand när det behövs.

Lino Casimiro:
https://www.linkedin.com/in/lino-casimiro-976a7b72/
https://www.facebook.com/lino.casimiro


I Talks by Jones kommer jag att ha innerliga, intressanta och utforskande diskussioner med människor runt omkring mig för att bredda mitt perspektiv på livet och lära känna mig själv genom att lära känna andra. Jag tror att möten och relationer är en av de viktigaste sakerna i livet och jag vill bjuda in dig att följa min resa och samtidigt kanske bidra till din egen personliga resa.

Jones Ali:
https://www.linkedin.com/in/jones-ali...
https://www.facebook.com/jones.ali.39