TALKS By Jones

TALKS By Jones #16 Natalie Kjellander - Om perspektiv, att driva ett gemensamt bolag och krabbor i en hink

January 24, 2022 Jones Ali Season 1 Episode 16
TALKS By Jones
TALKS By Jones #16 Natalie Kjellander - Om perspektiv, att driva ett gemensamt bolag och krabbor i en hink
Show Notes

Hon är en av Norrköpings mest drivna entreprenörer som har tagit staden med storm. Med ett knivskarpt fokus och ett öppet hjärta driver hon och hennes man Norrköpings snabbast växande målerifirma.

Natalie Kjellander lyckas att hitta en balans i ytterligheter. Struktur och ordning bidrar med en tydlig riktning i såväl arbetsliv som privatliv medan att festa och tillåta sig själv att njuta bidrar till utrymme för personlig utveckling. Detta är en balans som även genomsyrar hennes bolag Let's Paint där hon och Jimmy har högt stor vikt vid att skapa en stark och familjär kultur där både de hårda och de mjuka värdena ligger i fokus.

Natalie Kjellander:
https://www.linkedin.com/in/nataliekjellander/
https://www.facebook.com/profile.php?id=100013243247012


I Talks by Jones kommer jag att ha innerliga, intressanta och utforskande diskussioner med människor runt omkring mig för att bredda mitt perspektiv på livet och lära känna mig själv genom att lära känna andra. Jag tror att möten och relationer är en av de viktigaste sakerna i livet och jag vill bjuda in dig att följa min resa och samtidigt kanske bidra till din egen personliga resa.

Jones Ali:
https://www.linkedin.com/in/jones-ali...
https://www.facebook.com/jones.ali.39