שפות שלי: לימוד אנגלית
פודקאסט באנגלית לדוברי עברית עם טיפים וכלים לשיפור המבטא, הרחבת אוצר המילים, ושיפור יכולות השיחה בצורה טבעית ומהנה.
מוגש על ידי "שפות שלי" בית ספר לאנגלית ושפות נוספות. בואו ללמוד איתנו באתר: safotsheli.co.il
שפות שלי: לימוד אנגלית
למכור או להימכר: איך להשיג את הדרך שלך בעסקים ובחיים
האם כל אינטראקציה בחיים היא בעצם מכירה? בפרק המרתק הזה אריאל מסביר על הספר המטלטל "Sell or Be Sold" של גרנט קרדון. ננפץ את המיתוס ש"מכירות" זה רק לאנשי עסקים, נבין למה הכישרון לא משנה כמו ההתחייבות, ונלמד את חוק ההסכמה שיעזור לכם להתמודד עם כל ויכוח.
במהלך הפרק נשמע גם סיפור אישי, משעשע וכואב על הליכון ומכירה שנכשלה, שילמד אתכם שיעור חשוב על ביטחון עצמי. הפרק מוגש בעברית ובאנגלית משולבות, כדי שתוכלו לרכוש ביטחון, ללמוד אוצר מילים עסקי חיוני (כמו Conviction ו-Massive Action) ולהבין איך להציג את עצמכם כמקצוענים בכל שפה.
זו ההזדמנות שלכם להבין איך העולם העסקי עובד באמת, ובו זמנית לשפר את יכולת השכנוע שלכם באנגלית.
רוצים לקחת את האנגלית שלכם לשלב הבא?
🎓 קורס אנגלית – ללמוד לדבר בביטחון ובכיף
🏠 שפות שלי – בית ספר לאנגלית ושפות נוספות
Contact the Team: 📩 Email: info@safotsheli.co.il 💬 WhatsApp: https://wa.me/safotsheli 📸 Instagram: https://www.instagram.com/safotsheli/
Thanks for listening and always keep learning!