De Zuiver Kiezen Podcast

#55 LICHAAMSWERK, SEKSUELE EN LEVENSENERGIE, TRAUMAVERWERKING, GRENZEN BEWAKEN, VEILIGHEID EN GEZIEN WORDEN - interview met Mariska van Dam

May 13, 2022 Yolande Avé - Not your average style coach Episode 55
De Zuiver Kiezen Podcast
#55 LICHAAMSWERK, SEKSUELE EN LEVENSENERGIE, TRAUMAVERWERKING, GRENZEN BEWAKEN, VEILIGHEID EN GEZIEN WORDEN - interview met Mariska van Dam
Show Notes

Op instagram stories plaatste ik een sticker met de vraag: “Welke toffe vrouwen moet ik zeker spreken?” en Mariska van Dam antwoordde lekker assertief met “MIJ!”

 Love that, dus we planden een beldate.

 Toen zij vertelde wat zij allemaal deed, schoot ik gigantisch in de weerstand. 

Ik moest daar helemaal niets van hebben.

Maar in mijn lijf voelde ik superduidelijk “Ja Yo, dat kan je wel allemaal helemaal niets vinden, maar je MOET naar haar toe.”

 Supervreemde gewaarwording! 

 

Gelukkig luister ik liever naar mijn lijf en intuitie dan naar mijn hoofd (hoi #zuiverkiezen) dus we planden een afspraak. En een podcast-gesprek want ik had wel duizenden vragen.

 

Mariska is lichaamswerker en heeft een grote rugzak vol tools die ze intuitief inzet: breathwork, begeleide meditaties, familie opstellingen, verschillende soorten massages, het yoni eitje en nog veel meer…

 

Hierover ga ik dus uitgebreid met haar in gesprek en het begint al met de vraag: waarom is lichaamswerk zo essentieel? 

 

Haar antwoord: omdat alles wat je meemaakt en NIET verwerkt, opgeslagen wordt in je lichaam. Dus dáár moet je het gaan oplossen en loslaten.

En dan kun je praten met een coach wat je wilt en mindsetwerk doen tot je een ons weegt… daar ga je het nooit mee redden.

 

Essentieel voor je persoonlijke ontwikkeling dus!!

 

Inmiddels heb ik al 5 sessies met haar gedaan, de 1 nog magischer, of moet ik eigenlijk zeggen: helender, dan de ander. Superinteressant dit, vooral als je graag in je hoofd zit!

Enjoy de aflevering!  

Liefs, Yo


Meer Mariska vind je hier: www.mariskavandam.nl en hier: www.instagram.com/mariska_van_dam

----------
Meer Yo: www.yolandeave.nl en www.instagram.com/yolandeave

PS: Ik heb leuke gratis goodies voor je!

Nog een PS: Zou je me willen helpen en een 5-sterren review of rating achter willen laten in iTunes of Spotify ? Zo wordt mijn podcast beter "gerankt" en kan ik meer vrouwen bereiken en helpen! Dankjewel!