De Zuiver Kiezen Podcast

#78 6 Oefeningen om niet meer te twijfelen of je goed genoeg bent en jezelf altijd het beste te gunnen

August 02, 2022 Yolande Avé - Not your average style coach Episode 78
De Zuiver Kiezen Podcast
#78 6 Oefeningen om niet meer te twijfelen of je goed genoeg bent en jezelf altijd het beste te gunnen
Show Notes

Angst voor afwijzing en een gevoel van niet of nooit goed genoeg zijn is het nummer 1 persoonlijke probleem van ieder mens. Alle andere issues komen hieruit voort.

Simpel, hard, but true.

Ik heb me hier de afgelopen jaren enorm in verdiept en zelf ook het nodige inner work op verricht en zo heb ik 6 oefeningen voor je op een rijtje gezet om hier heel praktisch mee aan de slag te gaan in situaties dat je twijfelt.

In deze podcast laat ik een opname aan je horen van De Show van Yo die ik in het voorjaar van 2020 uitzond waarin ik ze aan je uitleg. Pak pen en papier en lets' goooo!

Liefs en know you're worth it!

⁠Meer Yo vind je hier: www.yolandeave.nl en hier: www.instagram.com/yolandeave

Heel gaaf als je me laat weten wat je van de aflevering vond en ik zou het mega te gek vinden als je een 5-sterren review achter wil laten in iTunes of op mijn site. Ook kun je me op Spotify een sterretjes-rating geven. Zo wordt mijn podcast beter "gerankt" en kan ik meer vrouwen bereiken en helpen! Dankjewel en veel liefs! 

 PS: Niet blij met je kleding?
Grote kans dat je tijdens het shoppen op de verkeerde plek zoekt. Er zijn namelijk een miljoen miljard kleren dus ook plenty toffe voor jou! Download de Utrecht Shopping Guide om fantastische winkels te ontdekken: www.yolandeave.nl/utrecht