The MODcast

MOD X CASTBERG ūüĒ™

June 10, 2022 Robert Esterajher Season 1 Episode 3
The MODcast
MOD X CASTBERG ūüĒ™
Show Notes

Collab 3.0

Vores tredje samarbejde er extra skarpt, s√¶ttet i dette collab er udviklet i samarbejde med Masterchef; Thomas Castberg. Manden der holder af at svinge kniven, et godt jakkes√¶t og et par spidse cowboyst√łvler.¬†

Thomas er næsten skizofren i sin stil, på den originale måde. 

Han har gennem de sidste 8 sæsoner stået i MOD fra top til tå. Hans  jakkesættet er blevet udsat for lidt af hvert gennem tiden. Derfor udviklede vi dette unikke suit, hvor garnet blev spundet ekstra tight, for at give det en pletafvisende overflad som tåler fedt samt vindråber. Kvaliteten er udviklet i Biella i norditalien, på det historiske spinderi Vitale Barberis Canonico, i en super 120'S. Alle jakker er udstyret med en lille metalkniv i reverset og en særlig inderlomme til foldekniven. Hvis du som Thomas er bevæbnet :-)

Udenfor sk√¶rmen er han friluftmand, helt ind til knoglerne. Det ses tydeligt p√• hans valg af fodt√łj og m√¶ngeden af kl√§ttermusen p√• kroppen. Det kan han ogs√• b√¶re med stil.

Han har altid v√¶ret glad for at b√¶re uniform, ligesiden han for f√łrste gang havde kokkeuniformen p√•. Idag er det suit og outdoor uniformen der pryder kroppen.

God lytter