Almindelige Mænd

#004 ADHD diagnosen som voksen

February 17, 2022 Episode 4
Almindelige Mænd
#004 ADHD diagnosen som voksen
Show Notes

I 4. episode af Almindelige Mænd åbner Torben op for hvordan det har været og hvad det har betydet for ham, at blive udret med diagnosen ADHD i en alder af 41 år.  Det er første gang Torben fortæller hans historie til omverdenen, hvor han også forsøger at sætte ord på hvad det var som gjorde at han en dag tog kontakt til sin læge, med et ønske om at igangsætte processen om en eventuel udredelse.

Ønsker du at blive klogere på hvad det vil sige at have en diagnose som ADHD, vil vi anbefale dig at gå ind på ADHD foreningens hjemmeside på www.adhd.dk . Du er også velkomme til at skrive en besked til René og Torben, men en kommentar til denne episode eller hvis du har input til kommende.

Tilmeld dig vores lukkede Facebook Gruppe
Vi har begge et ønske om at nedbryde tabuerne omkring psykiske lidelser og fremfor alt åbne op for at mænd skal blive bedre til at tale sammen om de emner og ting, der ofte stikker lidt dybere. Derfor opfordrer vi også vores lyttere til at klikke ind på Facebook og tilmelde vores lukkede Facebook gruppe "Almindelige Mænd" som du finder i dette link.

Del din gerne feedback ved at sende en mail til almindeligemaend@gmail.com

Følg Almindelige Mænd på Facebook eller følg os på Instagram under @almindeligemaend, @rlintrup eller @torbentronborg