Almindelige Mænd

#005 Hvad giver os overskud og energi i hverdagen?

February 24, 2022 Episode 5
Almindelige Mænd
#005 Hvad giver os overskud og energi i hverdagen?
Show Notes

Overskud og energi i hverdagen
I episode 5. taler vi om hvad der giver os energi og om hvordan vi får mere overskud i vores egen hverdag. Hvordan har årene med Corona påvirket vores trivsel og sundhed, og hvad har vi selv gjort for at opretholde overskuddet og et godt energiniveau, så vi sikrer at vi har væsentlig flere gode end dårlige dage.

Mange almindelige mænds mentale og fysiske sundhed, samt vores trivsel, har uden tvivl påvirket mange almindelige mænd. Nu håber vi bare at vi med denne episode, kan åbne op for nogle idéer og tanker til, hvordan du selv kan få mere overskud og energi. Det vil uden tvivl smitte positivt af på din egen trivsel og humør, men også på de mennesker som du omgås med i hverdagen.

Tilmeld dig vores lukkede Facebook Gruppe
Vi har begge et ønske om at nedbryde tabuerne omkring psykiske lidelser og fremfor alt åbne op for at mænd skal blive bedre til at tale sammen om de emner og ting, der ofte stikker lidt dybere. Derfor opfordrer vi også vores lyttere til at klikke ind på Facebook og tilmelde vores lukkede Facebook gruppe "Almindelige Mænd" som du finder i dette link.

Del din gerne feedback ved at sende en mail til almindeligemaend@gmail.com

Følg Almindelige Mænd på Facebook eller følg os på Instagram under @almindeligemaend, @rlintrup eller @torbentronborg.