Almindelige Mænd

#011 Hvad har vi lært af almindelige mænd og hvordan har venskabet det?

March 31, 2022 Episode 11
Almindelige Mænd
#011 Hvad har vi lært af almindelige mænd og hvordan har venskabet det?
Show Notes

Så fik vi rundet det skarpe hjørne med 10 episoder, og det er tid til at gøre status på hvad vi har lært og hvilke erfaringer vi har gjort os med at starte en ny podcast. 

Missionen med Almindelig Mænd er at få åbnet op for at os mænd, skal blive bedre til at tale sammen om de emner der kommer lidt under overfladen. Over et godt  whisky og et glas rom, opsummere vide  emner vi har været omkring i det første 10 episoder. 

Vi taler om hvordan podcasten har rykket ved nogle personlige grænser og hvordan den har udviklet og styrket vores venskab.  Vi dykker også ned emnerne om mental sundhed, ADHD diagnosen som voksen og hvordan vi som mænd, kan blive bedre til at arbejde med personlig udvikling.  

Derudover kigger vi frem mod de næste 10-11 uger, hvor vi har indgået en aftale om at skrue op for motionen og forhåbentlig skærer lidt ned på de dårlige vaner. Målet er at vi d. 10 juni tager en status på ikke bare vores sundhed og også vores mentale sundhed. For hvis man oprigtig ønsker at leve et sundere liv og måske smide et par kilo eller 5, så er det faktisk muligt på bare 11 uger at ændre radikalt på ens livsstil.

Almindelige Mænd er en uredigeret podcast. Et reelt one-take af en samtale mellem værterne. Ideen med podcasten er at være et spejl for lytteren, der igennem refleksion og spejling måske vil åbne op for at tale mere om tanker og følelser.
Målet er at flere mænd taler om hvordan de har det, og begynder at mærke efter.

Følg Almindelige Mænd på Facebook
Almindelige Mænd på Facebook

Følg Almindelige Mænd på Instagram

Almindelige Mænd
René Wilkens-Lintrup
Torben Tronborg

Tilmeld dig vores lukkede Facebook Gruppe
Vær med til at du og andre almindelige mænd bliver bedre til at tale sammen, om de emner og ting i livet som ofte stikker lidt dybere.  Du kan tilmelde dig vores lukkede Facebook gruppe via dette link.