De Duurzame Podcast

DDP18 - Mark Kulsdom over dierenactivisme, vastzitten en The Dutch Weed Burger

June 21, 2022 Nick van Moerkerk & Thijs Lindhout Season 1 Episode 18
De Duurzame Podcast
DDP18 - Mark Kulsdom over dierenactivisme, vastzitten en The Dutch Weed Burger
Show Notes

Mark Kulsdom is oprichter van de Dutch Weed Burger. Hij heeft een half jaar vastgezeten in Denemarken omdat hij een poging heeft gedaan nertsen te bevrijden. Mark is woordvoerder geweest van het dierenbevrijdingsfront van 2001 tot 2004. Daarnaast is hij filmmaker in conflictgebieden geweest en heeft hij in 2012 een documentaire over de toekomst van de eetcultuur gemaakt. Hierbij ontstond de visie en droom van de Dutch Weed Burger met als missie ‘Changing the way we eat, one bite at the time’.

In deze nieuwe aflevering van De Duurzame Podcast vertelt Mark Kulsdom over zijn visie op de klimaatcrisis en zijn manier van actievoeren. Hij deelt over hoe hij als persoon is veranderd van activist die door die acties in de gevangenis is beland, tot de positieve, maar doelgerichte ondernemer die mensen laat zien wat ze kunnen doen om bij te dragen aan de oplossing.

-------------Belangrijke links-------------
Deze podcast liever kijken dan luisteren? Check ons dan op YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCT98GG1IlXXcI8xPeJDy0DQ

Interesse om te werken bij De Duurzame Adviseurs? Check: https://deduurzameadviseurs.nl/vacature-duurzame-adviseur/

Feedback, vragen en suggesties kun je mailen naar welkom@deduurzamepodcast.nl

Help ons!
Vind je deze podcast leuk? Abonneer je op dan op dit kanaal. Ben je helemaal enthousiast? Laat dan een review achter. Dat waarderen we enorm. Zo help je ons om onze missie te verspreiden. Dankjewel!