De Duurzame Podcast

DDP20 - Nooit meer koemelk! - met de Natulatte van Astrid van Santen

July 05, 2022 Nick van Moerkerk & Thijs Lindhout Season 1 Episode 20
De Duurzame Podcast
DDP20 - Nooit meer koemelk! - met de Natulatte van Astrid van Santen
Show Notes

Astrid van Santen is founder & managing director van Natulatte (havermelkpoeder voor in de koffieautomaat), ze is finalist van de ASN wereldprijs, ze stond in de top 20 onderneming van Rabo Duurzame Innovatieprijs 2020 en ze won de derde plaats tijdens de Vegan Awards 2020.

In de nieuwe aflevering van De Duurzame Podcast vertelt Astrid over haar missie om het systeem te veranderen. Conventionele koffiemelk kan anno 2022 echt niet meer en daar zag ze een grote behoefte aan een duurzame oplossing. Natulatte werd geboren en nu is ze in binnen- en buitenland te vinden met haar havermelkpoeder. Nadat ze zelf moeder werd zag ze in dat het echt niet langer meer kan om kalfjes bij hun moeder weg te halen, deze motivatie en gedrevenheid geeft haar de motivatie om door te pakken. 

-------------Belangrijke links-------------
Website Natulatte: https://www.natulatte.nl

Deze podcast liever kijken dan luisteren? Check ons dan op YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCT98GG1IlXXcI8xPeJDy0DQ

Interesse om te werken bij De Duurzame Adviseurs? Check: https://deduurzameadviseurs.nl/vacature-duurzame-adviseur/

Feedback, vragen en suggesties kun je mailen naar welkom@deduurzamepodcast.nl

Help ons!
Vind je deze podcast leuk? Abonneer je op dan op dit kanaal. Ben je helemaal enthousiast? Laat dan een review achter. Dat waarderen we enorm. Zo help je ons om onze missie te verspreiden. Dankjewel!