De Duurzame Podcast

DDP23 - Exclusieve lezing Ruud Veltenaar - vertaal de SDG's naar je privéleven

July 26, 2022 Nick van Moerkerk & Thijs Lindhout Season 1 Episode 23
De Duurzame Podcast
DDP23 - Exclusieve lezing Ruud Veltenaar - vertaal de SDG's naar je privéleven
Show Notes

Ruud Veltenaar zat in aflevering 2 van deze podcast en is de best beluisterde aflevering tot nu toe. Dat smaakt naar meer. En dat is gelukt! Ruud gaf op ons event een waanzinnige lezing. Bij hoge uitzondering hebben we toestemming gekregen om deze lezing hier met jou te delen. Hoe bijzonder is dat?! 

In deze lezing vertaalt Ruud de Sustainable Development Goals (SDG’s) naar Good Life Goals. SDG’s zijn vooral gericht op bedrijf en politiek. Tenminste, zo lijkt het. Maar Ruud ziet dat anders. Wat als je zelf iets wilt doen? Wat kun je met de SDG’s in je persoonlijke leven? Hoe kun je als individu bijdragen?

Het antwoord daarop ontdek je in deze aflevering. Ruud neemt je mee van belemmerende overtuigingen en de 'bias' van mensen tot hoe je de datum van Earth Overshoot Day naar achter kunnen verplaatsen. Oftewel: een aanrader om te luisteren!

-------------Belangrijke links-------------
Website Speakers For Good: https://www.speakersforgood.com/nl/

Deze podcast liever kijken dan luisteren? Check ons dan op YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCT98GG1IlXXcI8xPeJDy0DQ

Interesse om te werken bij De Duurzame Adviseurs? Check: https://deduurzameadviseurs.nl/vacature-duurzame-adviseur/

Feedback, vragen en suggesties kun je mailen naar welkom@deduurzamepodcast.nl

Help ons!
Vind je deze podcast leuk? Abonneer je op dan op dit kanaal. Ben je helemaal enthousiast? Laat dan een review achter. Dat waarderen we enorm. Zo help je ons om onze missie te verspreiden. Dankjewel!